MINDFULNESS VOOR BEDRIJVEN

Met deze training ‘Mindfulness voor bedrijven’ trainen de medewerkers vaardigheden van opmerkzaamheid, ze ontwikkelen een adequatere stressrespons en meer veerkracht, ervaren contacten met collega’s positiever en communiceren makkelijker, zijn creatiever en presteren beter. Om die redenen is een achtweekse MBSR training een logisch onderdeel van het opleidingsbeleid van organisaties.

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat Mindfulness training binnen bedrijven positieve effecten heeft op de gezondheid, effectiviteit en de houding van de werknemers. Apple, Google, Yahoo, Unilever, ANWB zijn enkele van de vele bedrijven die de Mindfulness training aanbieden aan hun medewerkers.

Deze achtweekse training wordt in overleg ingepland. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de inbedding van Mindfulness in het human resources beleid van uw organisatie.

De ‘Mindfulness training voor bedrijven’ bestaat uit:

  • voorafgaand intensief overleg met de leidinggevende
  • een intakegesprek met elke individuele medewerker
  • acht wekelijkse bijeenkomsten van tweeëneenhalf uur per bijeenkomst
  • een werkboek
  • meditaties om thuis mee te oefenen
  • een individuele eindevaluatie
  • een terugkoppeling met de opdrachtgever

Tijdens de week volgend op de bijeenkomst brengen de medewerkers in praktijk wat ze hebben geleerd tijdens de bijeenkomst.

Locatie en trainingsdagen

De Mindfulness trainingen vinden incompany plaats en starten in overleg, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de deelnemers.

Kosten

Achtweekse training begeleid door een specialist in Mindfulness trainingen: €900 per deelnemer. Genoemde prijs is exclusief BTW.

Vragen?

Wil je meer informatie of wil je jouw medewerkers aanmelden voor een ‘Mindfulness training voor bedrijven’? Neem dan contact op met Peggy Carlier via 06 – 461 154 20 of info@mindfulminds.nl.

Schrijf je in

Via onderstaande button schrijf je je in voor de de training ‘Mindfulness voor bedrijven’. Vermeld bij je inschrijving dat het om deze training gaat en je telefoonnummer. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Pin It on Pinterest