MINDFULNESS TRAININGEN

Mindfulness in opvoeding

Het opvoeden van kinderen is niet altijd even makkelijk en soms raakt je geduld op. Deze Mindfulness training in opvoeding  is voor ouders die het beste willen voor hun kinderen. Mindfulness in opvoeding is gericht op een gelijkwaardige, positieve manier van opvoeden zodat ouders beter naar hun eigen grenzen kunnen luisteren en hiernaar handelen en meer ontspannen kunnen opvoeden.

 

Mindfulness voor volwassenen

De achtweekse Mindfulness training (MBSR) is erop gericht om deelnemers vaardigheden van opmerkzaamheid aan te leren, zich bewust te worden van wat er zich hier en nu voordoet, zonder daarover te oordelen of het te willen veranderen. Door actief te oefenen met het toepassen van Mindfulness voor volwassenen in je dagelijkse leven leer je positief om te gaan met stress, spanning en pijn. Op die manier ontwikkel je meer veerkracht en kun je betere keuzes maken.

Workshop Inquiry

Inquiry is een unieke vorm van dialoog bij Mindfulnesstraining. Een verkennende dialoog die de ervaring van de ander volgt en de ontwikkeling van het inzicht hierin. Inquiry voedt, verdiept en transformeert en vormt een essentiële tool voor iedere Mindfulness trainer.

“Heb je geduld te wachten tot de modder zakt, het water helder wordt? Kun je in stilte verwijlen tot de juiste handeling vanuit zichzelf ontstaat?”
- Lao-tse Tao te tjing -

Pin It on Pinterest