PEGGY CARLIER – MINDFULMINDS

Sinds 2006 ben ik werkzaam als coach en systemisch therapeut en heb ik reeds vele mensen, volwassenen, maar ook kinderen en jongeren, mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Ik heb mijn praktijk Het Familiesysteem in Abcoude. Daarnaast ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer en lid van de beroepsvereniging VMBN, gecertificeerd VMBN, categorie 1. 

Ook ben ik eigenaar en opleider bij de AMT Francophone waar ik de dagelijkse leiding van de organisatie in handen heb, en waar ik ook als docent franstalige opleidingen aanbied aan professionals in het onderwijs en de zorg.

Wat ik terug hoor van mensen is dat ik een vertrouwde sfeer weet te creëren, wat nodig is om een optimale ondersteunende omgeving te bieden. Mijn aanpak is gebaseerd op nieuwsgierigheid, betrokkenheid en integriteit. Ik ben in staat de deelnemers een spiegel voor te houden op een liefdevolle en respectvolle manier, waardoor men met een frisse blik naar de gebeurtenissen in zijn of haar leven kan kijken. Van hieruit ontstaat een stevige basis om zich te ontwikkelen.

Mensen geven aan dat mijn begeleiding ‘life changing’ is. Ze krijgen weer de vrijheid om te kiezen voor hun eigen pad!

Peggie Carlier
“Besef dat, zoals een vogel twee vleugels nodig heeft om te vliegen, wijsheid en compassie gelijktijdig ontwikkeld dienen te worden.”
Matthieu Ricard

Pin It on Pinterest