PEGGY CARLIER – MINDFULMINDS

Sinds 2006 ben ik werkzaam als coach en systemisch therapeut en heb ik reeds vele mensen, volwassenen, maar ook kinderen en jongeren, mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Ik heb mijn praktijk Het Familiesysteem in Abcoude. Daarnaast ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer en lid van de beroepsvereniging VMBN, gecertificeerd VMBN, categorie 1 en kinder- en adolescententrainer in de Methode Eline Snel.

Ik ben als bestuurder betrokken bij de Academie voor Mindful Teaching waar ik de dagelijkse leiding van de organisatie in handen heb, en waar ik ook als docent artsen, therapeuten, leerkrachten en orthopedagogen opleid tot Mindful Teacher.

Via mijn eigen onderneming AMT France B.V., met vestiging in Parijs, worden Franstalige opleidingen in de Methode Eline Snel aangeboden in België, Frankrijk, Zwitserland en de Franse overzeese gebieden aan professionals in het onderwijs en de zorg.

Peggie Carlier
“Besef dat, zoals een vogel twee vleugels nodig heeft om te vliegen, wijsheid en compassie gelijktijdig ontwikkeld dienen te worden.”
Matthieu Ricard

Pin It on Pinterest