Mindfulness herfsttak

PEGGY CARLIER – MINDFULMINDS

Peggy Carlier is werkzaam als kinder-jongeren en volwassenencoach. Ze is gespecialiseerd in het werken met mensen met stress, angst-of depressieklachten. Ze heeft haar eigen praktijken CoachingKidz, CoachingPartner en MindfulMinds in Abcoude en Amsterdam.

Ze beoefent ruim tien jaar Mindfulness meditatie. Ze is gecertificeerd Mindfulness trainer en Lid van de beroepsvereniging VMBN, gecertificeerd VMBN, categorie 1. Peggy geeft zowel de MBSR training als de MBCT training. Dit is een combinatie van Mindfulness en Cognitieve Therapie en met name geschikt als terugvalpreventie methode bij personen met recidiverende depressies.

Als docent aan de AMT (Academie voor Mindful Teaching) leidt ze artsen, therapeuten, leerkrachten en orthopedagogen op tot Mindful Teacher.

Ze heeft in 2017 AMT France BV opgericht, een internationaal opleidingsinstituut dat in Frankrijk, Zwitserland en België professionele trainingen aanbiedt aan professionals in het onderwijs en de zorg.

Peggie Carlier

“Besef dat, zoals een vogel twee vleugels nodig heeft om te vliegen, wijsheid en compassie gelijktijdig ontwikkeld dienen te worden.”

Matthieu Ricard

Pin It on Pinterest